Aankoop

Jij wilt of jullie willen graag een woning aankopen in Almere of omstreken. Het kan prettig zijn om net even dat extra paar ogen te hebben tijdens de zoektocht naar een woning. Wij van BAAR Makelaardij staan je graag met deskundig advies bij tijdens de zoektocht.

Het aankooptraject is voor jou als klant, maar ook voor ons, een persoonlijke aangelegenheid. We hebben dagelijks nauw contact met elkaar, gaan samen op pad en staan altijd stand-by voor jou.

Met onze persoonlijke aanpak, enthousiasme, creativiteit, goede contacten met concullega’s en professionele werkwijze garanderen wij dat het aankooptraject een stuk relaxter zal verlopen dan je in eerste instantie verwacht had. Het gaat écht lukken een leuke woning te vinden en deze aan te kopen!

Maar niet onbelangrijk: We geven eerlijk advies. We gaan mee in je gevoel, maar zorgen ook dat dit in balans is met het gezonde verstand.

Hoe gaan we te werk?

Voordat we de zoektocht starten zullen we eerst een uitgebreide intake inplannen. Hierbij leer ik je/jullie (en je/jullie mij) kennen – de basis van een goede samenwerking! Vervolgens volgt een gesprek met een financieel adviseur en weten we vanuit hier precies tot waar de financiële mogelijkheden reiken. Naar aanleiding van jouw/jullie eisen, wensen en budget kunnen we gericht op zoek naar een geschikte woning.

We gaan een uitgebreide intake inplannen

Vervolgens volgt een gesprek met een financieel adviseur

We kunnen op zoek naar een geschikte woning

Bij een potentiële woning zullen wij op de volgende fronten ondersteunen:

  • Woningwaarde advies
  • Onderzoek naar de juridische, bouwkundige en omgevingsaspecten
  • Plannen en begeleiden van de bezichtigingen
  • Adviseren over de prijs, uitbrengen van een bieding en het voeren van een onderhandeling
  • Gezamenlijk doornemen en toelichten van de koopovereenkomst
  • Adviseren in betrouwbare partijen: taxateur, financieel adviseur, bouwkundige keuring, notaris, etc.
  • Begeleiding bij de afwikkeling van de aankoop (denk hierbij aan de inspectie en de eigendomsoverdracht)

Voor woningaankopen geldt bij BAAR Makelaardij altijd ‘No cure, no pay!’. Oftewel, wordt er geen woning aangekocht dan brengen wij ook geen kosten in rekening!