Verkoop

Je wilt je huis in Almere of omgeving verkopen?

Daar helpen wij van BAAR Makelaardij je graag bij! Met onze persoonlijke aanpak, enthousiasme, creativiteit en professionele werkwijze garanderen wij dat wij je woning voor de beste prijs en tegen de beste voorwaarden kunnen verkopen.

Een woning verkopen doe je niet dagelijks, wij wel!

Ons jonge kantoor weet precies hoe je een woning in de huidige markt optimaal moet positioneren. In de huidige markt wordt veel waarde gehecht aan de presentatie van een woning. Een goede, eerlijke en transparante presentatie resulteert in een sneller en hoger verkoopresultaat. We trekken dan ook alles uit de kast om de woning perfect te presenteren en zorgen er vervolgens voor dat de woning onder de aandacht wordt gebracht bij de doelgroep van jouw woning.

Wij werken op een no-nonsense manier, we hebben geen addertjes onder het gras en hanteren geen moeilijke vaktaal. Wij geven een duidelijk en eerlijk advies en hanteren korte lijnen met jou!

Interesse gewekt? Wij komen graag bij je langs om onze dienstverlening verder toe te lichten!

Een van onze doelen is dat jij na onze dienstverlening staat te popelen om ons aan te dragen bij jouw familie en vrienden!