Jacob van Maerlantstraat 88, Almere

Koopprijs
€ 530.000,- k.k.
Status
Verkocht

Eigenschappen

Woonoppervlakte
155 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buiten ruimten
46 m2
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Beschrijving

Op een rustige plek, aan het water in Literatuurwijk bieden wij u dit RIANTE PENTHOUSE aan met een prachtig en weids uitzicht! Vanaf het ruime terras (ca. 46 m²) kijkt u uit over het water en vanwege de ligging op de vijfde verdieping kijkt u ver weg over de diverse bebouwing in de omgeving. Tevens biedt de ligging in het complex veel privacy – er zijn namelijk geen hoger gelegen appartementen wie bij u op het terras kijken. Bij dit penthouse behoren 2 privéparkeerplaatsen. Ook de ligging t.o.v. voorzieningen is goed te noemen, met in de nabije omgeving o.a. een supermarkt, het station van Muziekwijk met diverse winkels en eetgelegenheden, sportfaciliteiten, kinderdagverblijf en een gezondheidscentrum.

Dit penthouse wordt aangeboden met een zogenoemde “Bieden vanaf-prijs” van € 530.000,- k.k. Biedingen vanaf deze prijs worden door verkoper serieus in behandeling genomen.

Het appartement is onderdeel van het complex “Rondeel” in project “Land der Letteren”. Het complex bestaat uit twee appartementengebouwen in een fraaie parkachtige omgeving met uitzicht over een waterpartij. Het gebouw is trapsgewijs opgebouwd waardoor een bijzonder aanzicht en veel privacy ontstaat.

Op de begane grond bevindt zich de hoofdentree met brievenbussen en bellentableau. De hoofdentree geeft toegang tot de bergingen, de lift en de trapopgang naar de diverse verdiepingen. Dit penthouse beschikt over een ruime berging van ca. 6 m² welke is voorzien van licht en elektra. Voor het complex is het parkeerterrein gelegen, waar dit penthouse de beschikking heeft over twee (2), naast elkaar gelegen, privé parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er ook nog diverse openbare parkeerplaatsen voor bezoek aanwezig.

Via de lift, of het trappenhuis, gaan we naar de 5e verdieping waar we via een overdekte hal naar de voordeur van dit penthouse gaan. Deze hal wordt alleen gebruikt door de bewoners en eigen visite. Aan deze zijde van het complex is een algemeen balkon aanwezig.

Bij binnenkomst in de hal heb je toegang tot de zeer ruime woonkamer, twee grote slaapkamers, badkamer, twee (!) toiletruimten, de meterkast en de wasruimte/berging. Bij het betreden van de woonkamer valt direct op dat er veel daglicht binnenkomt. Daarnaast is de woonkamer zeer riant te noemen en is er mogelijkheid voor een extra zitruimte met extra hoog plafond. Via de grote schuifpui is de toegang tot het zeer ruime dakterras (ca. 46 m²) te vinden. Dit dakterras is in 2020 voorzien van nieuwe dakbedekking en nieuwe tegels, waardoor er een extra luxe uitstraling is verkregen. Vanwege de grootte is er voldoende ruimte voor een uitgebreide loungeset, een hangmat en diverse plantenpotten. De borstwering is hoog genoeg om niet in de kijker te zitten waardoor privacy gewaarborgd is, maar als u gaat staan heeft u het prachtige uitzicht over de waterpartij en de wijk. Gaan we terug de woonkamer in, komen we via het zit- en eetgedeelte in de open keuken met diverse inbouwapparatuur (o.a. vaatwasser (Bosch – 2020) en kookplaat (Siemens – 2020) ) terecht. Ook aan deze zijde zijn raampartijen terug te vinden waardoor ook de keuken voldoende daglicht binnen krijgt. Het gehele penthouse, m.u.v. de slaapkamers en sanitaire ruimten, is voorzien van een eikenhouten vloer.

Via de hal zijn twee toiletruimten terug te vinden; één voor de gasten en dichterbij de slaapkamers één voor eigen gebruik. Deze toiletruimten zijn in 2019 compleet vernieuwd en luxe afgewerkt. De ruimten zijn voorzien van een wandcloset, inbouwunit voor reserve toiletrollen, fonteintje (in toiletruimte voor de gasten). Naast de vernieuwde toiletruimten, is ook de badkamer in 2019 compleet vernieuwd. Dankzij deze verbouwing is een luxe badkamer verkregen met een heuse sauna-uitstraling. Een groot voordeel is dat het toilet separaat is gebouwd, waardoor de badkamer alleen ruimte biedt aan het wastafelmeubel bestaande uit 2 separate uitgeholde rotsen en uiteraard het meubel met 4 grote laden en grote spiegel met ingebouwde verlichting en verwarming, een luxe make-up/scheerspiegel inclusief verlichting en de zeer ruime inloopdouche. Deze inloopdouche is voorzien van een handdouche en een regendouche welke bediend worden door de ingebouwde thermostaatkraan, bankjes aan weerszijden en nisjes in de wand voor het plaatsen van doucheschuim of shampoo. Mechanische ventilatie zorgt voor de ventilatie voor, tijdens en na het douchen.

Voorts zijn er twee zeer ruime slaapkamers van ca. 18 m² aanwezig, waarvan er één is voorzien van een inbouwkast. De slaapkamers zijn gesitueerd op het noorden en het westen.
De wasruimte/berging is voorzien van een aansluiting voor wasmachine en wasdroger. Daarnaast is er voldoende ruimte voor een kast andere bergruimte.

De zeer actieve Vereniging van Eigenaren (VvE) heeft een goed reservefonds opgebouwd en er is tevens een MeerJaren OnderhoudsPlan (MJOP) opgesteld. Dankzij dit plan wordt er gereserveerd voor zowel grote als kleine onderhoudspunten, waardoor er in basis geen financiële verrassingen zijn te verwachten voor de bewoners.

Bijzonderheden:

– Bieden vanaf-prijs € 530.000,- k.k.
– Zeer ruim penthouse van ca. 155 m²
– Groot dakterras ca. 46 m² met nieuwe dakbedekking en tegels (2020)
– Prachtig uitzicht over waterpartij en Literatuurwijk
– Luxe toiletruimten (2x separate ruimten) en badkamer (gerenoveerd in 2019)
– 2 zeer ruime slaapkamers
– Ruime wasruimte
– Houten vloerafwerking woonkamer, keuken en hal
– Goede ligging t.o.v. diverse voorzieningen
– Energielabel A
– Bijdrage VvE: € 331,23


Foto's